Čontofalský pre Feyenoord pridrahý

13.08.2009 16:29

 

13.08.2009 16:06:00
Rotterdam (SITA) - Slovenský futbalový brankár Kamil Čontofalský (na fotografii) zrejme napokon nezamieri zo Zenitu Petrohrad do Feyenoordu Rotterdam. Pre holandský klub má byť pridrahý, uvádza Algemeen Dagblad. Navyše, nový tréner na štadióne De Kuip Mario Been údajne už netrvá na angažovaní posily medzi tri žrde v letnom prestupovom období.

„S tým, čo som zatiaľ videl, som spokojný. Nikdy neviete, čo prinesú najbližšie týždne, ale zatiaľ rátam s našimi terajšími brankármi,“ vyhlásil kouč 14-násobného majstra krajiny "tulipánov" po tom, ako Brazílčan Darley (v 1. kole ligy si zranil koleno, na druhý polčas už nenastúpil) a domáci Rob van Dijk stále majú v Eredivisie 2009/2010 na konte inkasovaných gólov nulu.

Tridsaťjedenročný košický rodák Čontofalský je s držiteľom Pohára UEFA 2007/2008 Zenitom Petrohrad zmluvne viazaný do konca tohto kalendárneho roka. Už tretiu sezónu dostáva popri Viačeslavovi Malafejevovi minimum príležitostí aj pre povinnú kvótu ruských hráčov na trávniku. Bývalý gólman Trenčína, Košíc a Bohemians Praha sa od zimy netají úmyslom zmeniť pôsobisko. Začiatkom júla absolvoval v Rotterdame skúšku, hneď po nej sa však objavili informácie, že Feyenoord sa preňho napokon zrejme nestane riešením.